Μ. Αλέξανδρος Πέλλας: Μια σταθερή δύναμη με πολλά νέα παιδιά (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας: Μια σταθερή δύναμη με πολλά νέα παιδιά (Φώτο)

Μια από τις σταθερότατες ομάδες στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας την τελευταία δεκαετία είναι ο Μ. Αλέξανδρος Πέλλας που έχει δημιουργήσει ένα μοντέλο που θα πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν πολλές ομάδες αν θέλουν να επιβιώσουν στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Τα πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της ομάδας ειδικά τα τρία τελευταία χρόνια και η σταθερότητα της ομάδας να τερματίζει στην πρώτη πεντάδα σχεδόν κάθε χρόνο, έχοντας αποφύγει τα παλιά με τις ηχηρές μεταγραφές και τα πολύ υψηλά μπάτζετ.

Πλέον στόχος είναι η ανάδειξη των νέων παιδιών και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο πολλά ταλαντούχα παιδιά του Μέγα βρίσκονται στις λίστες μεγαλυτέρων ομάδων.

Πρόεδρος φέτος είναι ο Παναγιώτης Πιτσάρης, ενώ στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο νεαρός και πολύ εξελίξιμος Γιάννης Χαρπίδης που βρίσκεται στην ομάδα από πέρυσι, κάτι που αποτελεί όπλο για τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας.

Δείτε παρακάτω φώτο από το ρόστερ:

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ