Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Ροδοχώρι ο Αλμωπός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Ροδοχώρι ο Αλμωπός

Στο καταπράσινο γήπεδο του Ροδοχωρίου ο τοπικός ΓΑΣ και ο Αλμωπός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0, μετά από ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι.

Η αναμέτρηση τα είχε όλα εκτός από το γκολ, οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο προσπαθώντας να μην δεχθούν κάποιο τέρμα κάτι το οποίο κατάφεραν τελικά, δείχνοντας παράλληλα ένα σκληροτράχηλο σύνολο το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στην Ημαθία.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν κακοί απεναντίας είχαν διάθεση, έπαιξαν καλό ποδοσφαιρο και διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, δημιούργησαν αρκετές επικύνδινες καταστάσεις, είχαν ευκαιρίες ωστόσο έδειξαν ατολμία στο τελείωμα των φάσεων κάτι που σίγουρα προκαλεί πονοκέφαλο στον Γιώργο Τυριακίδη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ιασονίδης-Χαραλαμπίδης-Μπογιατζόγλου.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Παπαδόπουλος, Κοτζαχρήστος, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μπρέγκου, Μισιρλίδης, Πατατούκας, Βούλγαρης, Ουέλιγκτον, Μουρουζίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Ευαγγελόπουλος, Παπαδής, Τσίλης, Μωυσίδης, Τσαγκεράς, Σακελλάρης

Αλμωπός Αριδαίας : Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Στουγιαννίδης, Σαμαρόπουλος, Τζημογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Θέρμος, Μεντής, Μυλωνάς, Ξόμπλιος, Ελευθεριάδης Λ.

Αγωνίστηκαν και οι Τουρμπέσης, , Πολύζος, Μούλας, Ελευθεριάδης Γ., Παρούτογλου, Ιωάννου, Κάρτζιος, Χαλκίδης, Νικολαΐδης

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ