7 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Άρη Προφήτη Ηλία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

7 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Άρη Προφήτη Ηλία

Για τις 7 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο γήπεδο του χωριού έχει προγραμματίσει τη Γενική Συνέλευση η διοίκηση του Άρη Προφήτη Ηλία, με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

“Η “επόμενη ημέρα” που θα ξεκινήσουμε κανονικά χωρίς περιορισμούς πλησιάζει.

Είναι σίγουρο πώς θα ξεπεράσουμε τα τυχόν προβλήματα που άφησε ο “ιός” στο πέρασμά του. Ως οικογένεια του ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα.

Εάν δεν μπούμε από νωρίς σε ένα ρυθμό θα χάσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο. Είμαστε σε επαφή με εξαίρετα στελέχη – παράγοντες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και έχουν διάθεση για ενασχόληση με την ομάδας μας και μαζί με τα παλαιότερα μέλη θα αποτελέσουν τη ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ του επόμενου Δ.Σ.

Σε 3 εβδομάδες από σήμερα, στις 7 Ιουνίου και ώρα 20:30 (στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία) θα πραγματοποιηθεί η Γενική συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ για τον ετήσιο απολογισμό και την ανάδειξη του ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ”

More in ΓΕΝΙΚΑ