ΑΠΕ Λαγκαδά – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 3-3 (video) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΠΕ Λαγκαδά – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 3-3 (video)

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την γηπεδούχο ΑΠΕ Λαγκαδά άρχισε το παιχνίδι απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Οι γηπεδούχοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα των Τρικάλων. Ένας υπνωτισμένος Μέγας Αλέξανδρος βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 3-0. Με γκολ των Αγγελούδη στο 5′ και στο 10′ και του Κοντέων στο 35′, οι παίκτες του Αλέξανδρου Κατικαρίδη έκλεισαν ένα ιδανικό πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην. Οι φωνές του Γιώργου Ντάμτσιου στην ανάπαυλα προφανώς έπιασαν τόπο και οι παίκτες των Τρικάλων μπήκαν στο γήπεδο πλήρως μεταμορφωμένοι. Νωρίς νωρίς στο 52′ Γιώργος Κίτσας και Χρήστος ζωγράφος συνεργάστηκαν ιδανικά, με τον τελευταίο να μειώνει σε 3-1.

Στο 57′ σε ένα μελέ στην περιοχή της ΑΠΕΛ και στιγμιαία σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Λευτέρης Κίτσας από κοντά έγραψε το 3-2 ξαναβάζοντας τον Μέγα στο παιχνίδι. Η πίεση των Τρικάλων συνεχίστηκε και στο 79′ ο ..συνήθης ύποπτος Γιώργος Κίτσας ισοφάρισε σε 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των Τρικαλινών φιλάθλων που ακολούθησαν την ομάδα τους στο Λαγκαδά.

Τελικό σκορ 3-3.

ΑΠΕ Λαγκαδά: Μαυρομιχάλης, Μούχαλης, Λαβίδας, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ντουτσαρίδης, Χιντασέλι, Έππας, Κοντέων, Αγγελούδης, Ταχματζίδης.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Κίτσας Ελ, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κίρκιλιαννίδης, Κουκουράκης, Κίτσας Γ, Ποτουρίδης Ζωγράφος.

Δείτε φάσεις και γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Πηγή: emvolos.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ