38 και συνεχίζει την πορεία του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ο δικός μας Σωτήρης Τσάτσος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

38 και συνεχίζει την πορεία του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ο δικός μας Σωτήρης Τσάτσος

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Γιούχτα δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση της να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να πετύχει το στόχο στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης στο σύλλογο των Αρχανών θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ένας από τους πιο έμπειρους μέσους που έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και Football League.

Η αναφορά μας γίνεται στον Σωτήρη Τσάτσο που κατάγεται από τον Ν.Πέλλας, που εδώ και αρκετές ημέρες είχε δεχτεί κρούση από τους πρωταθλητές Ηρακλείου απαντώντας θετικά σήμερα.

Ο 38χρονος αμυντικός μέσος έχει μεγάλη εμπειρία, μετρώντας περισσότερες από 200 επαγγελματικές συμμετοχές στις ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Τσικλητήρη Πύλου, Καλαμάτα, ΑΟ Χανιά, Απόλλων Κρύας Βρύσης, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών και Αιγάλεω.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ