Οι ζυμώσεις κορυφώνονται στον Αλμωπό – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι ζυμώσεις κορυφώνονται στον Αλμωπό

Κορυφώνονται οι επαφές των μελών του συμβουλίου στον Αλμωπό. Ίσως αποχωρήσουν ορισμένοι εξ αυτών, ενώ προκύπτει ενδιαφέρον από κάποιους άλλους για τη συμμετοχή τους στα… κοινά του συλλόγου.

Εκτός απροόπτου, ο Παναγιώτης Κοτίδης θα αποχωρήσει από την προεδρία και θα παραμείνει ως απλό μέλος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ακούγεται έντονα για την προεδρία, μέλος του νυν Δ.Σ που είναι για πολλά χρόνια μέλος του διοικητικού σχήματος. Αυτές τις μέρες στην Αριδαία βρίσκεται και ο μεγάλος χορηγός του Αλμωπού, Κώστας Γάτσος, ο οποίος κάνει διαδοχικές συζητήσεις και συναντήσεις με τα μέλη του συμβουλίου, κι όλα δείχνουν ότι ο Αλμωπός θα είναι και πάλι ισχυρός τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται και επαφές με κάποιους παίκτες, έτσι ώστε να μείνουν στο ρόστερ…ενώ αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα προπονητη ενόψει της νέας σεζόν.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ