22 χρυσά μετάλλια και κατάκτηση τριών κυπέλλων από τον αθλητικό σύλλογο Καράτε της Αριδαίας “Η ΑΛΜΩΠΙΑ” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

22 χρυσά μετάλλια και κατάκτηση τριών κυπέλλων από τον αθλητικό σύλλογο Καράτε της Αριδαίας “Η ΑΛΜΩΠΙΑ”

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του παραδοσιακού συστήματος GOJU KAI KARATE DO στο Καναλάκι του νομού Πρέβεζας την Κυριακή 24-6-2018 με συμμετοχή των συλλόγων που ανήκουν στο σύστημα. Οι αθλητές διαγωνίστηκαν στα ΚΑΤΑ, στο ΚΟΥΜΙΤΕ, στα ομαδικά ΚΑΤΑ και στα ΜΠΟΥΝΚΑΙ.
Ο αθλητικός σύλλογος Καράτε της Αριδαίας Η ΑΛΜΩΠΙΑ έλαβε μέρος με 16 αθλητές και αθλήτριες και σε οργανωμένη αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρό του Βαϊβακανίδη Δημήτριο. Κατέκτησε την πρωτιά σημειώνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Τα 22 χρυσά μετάλλια και η κατάκτηση τριών κυπέλλων δείχνει την επιτυχία του συλλόγου. Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα μεταξύ αθλητών και συλλόγων.
Ο αθλητικός μας σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Τους διοργανωτές, τους διαιτητές, τον αρχηγό του συστήματος, τους προπονητές καθώς και το πολύ ένθερμο ακροατήριο των φίλων του Καράτε που χειροκρότησαν και ενθάρρυναν την προσπάθεια των αθλητών.
Τα μετάλλια κατέκτησαν:
ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 4 ΧΡΥΣΑ
ΚΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 3 ΧΡΥΣΑ
ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΡΓΥΡΟ
ΣΙΣΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΡΓΥΡΟ
ΠΡΟΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2 ΧΡΥΣΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 2 ΧΡΥΣΑ
ΠΟΥΣΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2 ΧΡΥΣΑ
ΤΖΑΤΣΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ 1 ΧΡΥΣΟ
ΚΟΥΒΡΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΠΟΠΤΣΗ ΕΛΕΝΗ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΚΕΒΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΧΡΥΣΟ
ΚΕΒΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ 1 ΧΡΥΣΟ
ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ 1 ΑΡΓΥΡΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 1 ΑΡΥΡΟ
ΚΟΒΑΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Φωτογραφίες:

 

More in ΓΕΝΙΚΑ