Όλυμπος Αψάλου – Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης 0-3 (pics) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Όλυμπος Αψάλου – Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης 0-3 (pics)

Νίκη ηθικής τόνωσης κυρίως αλλά και βαθμολογικής σημασίας για τον Απόλλωνα που ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό.

Χαρακτηριστικό για ένα ακόμη παιχνίδι και στοιχείο προβληματισμού είναι η δημιουργία μεν πολλών ευκαιριών η αστοχία δε στην τελική προσπάθεια. Παρ΄ όλ΄ αυτά ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος των φιλοξενουμένων με τους γηπεδούχους έχοντας ένα νεανικό σύνολο να παλεύουν κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαν ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες με τους Κρυαβρυσιώτες λίγο πριν το τέλος του να ανοίγουν το σκορ. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο μέρος πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα ο Απόλλωνας 39ο ο Μποζίδης από αριστερά και πλάγια θα πλασάρει υποδειγματικά στην απέναντι πλευρά του τερματοφύλακα του Ολύμπου ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1 . 49ο ο Μποζίδης μόνος του με τον τερματοφύλακα θα πλασάρει στην αριστερή πλευρά του με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 60ο ο Μποζίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή και αριστερά πολύ πλάγια θα επιδιώξει να πλασάρει με την μπάλα να φεύγει παράλληλα με την εστία, ενώ ήταν αμαρκάριστος δεξιά ο Καραγιάννης μπροστά στην εστία. 70ο ωραίος συνδυασμός Καραγιάννη – Παπαδόπουλου ο πρώτος με πλασέ θα διπλασιάσει το σκορ σε 0 – 2 70ο στο ίδιο λεπτό λάθος συνεννόηση στην αμυντική γραμμή της Αψάλου ο Παπαδόπουλος θα κερδίσει την μπάλα και με μακρινό, από 40 μέτρα, πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα θα διαμορφώσει το τελικό 0 – 3. Η διαιτησία του κ. Γιάγκου με επόπτες τους κ.κ. Κεσίσογλου, Ζιώγλη χωρίς ιδιατερα προβλήματα.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ (ΣΕΛΚΟΣ): Τσαβδαρίδης, Θεοδωρίδης (35ο Μπογοίτσης), Σταυρούλάκης (82ο Παπαδόπουλος), Γρηγοριάδης, Μαυογιαννίδης, Φαφούτης, Muzhaqi, Αριτζόγλου (82ο Μιτιτανίδης) , Σπανίδης, Καραπατάκης, Σιδηρόπουλος(55ο Γιάγκου)

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Μπρέγου (60ο Βεζυριανόπουλος) , Τσιρακίδης, Ορφανίδης (82ο Μωυσίδης), Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης (75ο Καραφουλίδης), Ζαφειρίου (72ο Τσόπτσης), Μποζίδης, Καραγιάννης.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ