Όλοι στο πλευρό του ΦΟΑ, όλοι στο κλειστό σήμερα (18:00)…. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε live streaming. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλοι στο πλευρό του ΦΟΑ, όλοι στο κλειστό σήμερα (18:00)…. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε live streaming.

Όλοι οι δρόμοι σήμερα 18:00 έχουν έναν προορισμό, το κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας εκεί όπου ο ΦΟ Αριδαίας μας χρειάζεται όλους δεν περισσεύει κανείς.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση κόντρα σε όλους και σε όλα, θέλει την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Αλμωπίας για την ισοφάριση απέναντι στον ΓΑΣ Μελίκης ούτως ώστε να εχει το δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου στην Γ´ Εθνική.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και όλοι γνωρίζουν την δυναμικότητα του αντιπάλου, όμως και πέρισυ η κατάσταση ήταν η ίδια και όλοι θυμόμαστε πως χάθηκε η άνοδος στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο ΦΟΑ λοιπόν με την στήριξη του κόσμου θέλει την νίκη, οι παίκτες και ο προπονητής δηλώνουν έτοιμοι για να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για το ροζ φύλλο αγώνα, απαραίτητη για όλα αυτά η συμπαράσταση του κόσμου της Αλμωπίας.

Ραντεβού σήμερα στις 18:00 στο κλειστό της Αριδαίας…..

Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε live streaming με εικόνα και ήχο από τις κάμερες του PellaSports.gr

More in ΜΠΑΣΚΕΤ