Όλοι μαζί για τον Θωμά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Όλοι μαζί για τον Θωμά

Ο Θωμάς Μπισκιτζής είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος πάσχει από μία ασθένεια η οποία μπορεί να θεραπευτεί μόνο στη Αμερική.

Δείτε το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook:

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τον αγώνα που δίνετε και εσείς στο πλευρό μου.

Για την αγάπη σας την συμπαράσταση την αλληλεγγύη την δύναμη την ηθική και υλική σας υποστήριξη στο πρόσωπο μου. Στις 19 Απριλίου έλαβα απάντηση από το Μemorial Hospital και τελικά υπάρχει θεραπεία και με δεχτήκαν. Το ποσό της προκαταβολής που ζητά σχετίζεται στις (150.000χιλιαδες)δολάρια που χρειάζεται προκαταβολή για την θεραπεία της υγεία μου. Για το συνολικό ποσό της θεραπείας μου θα ενημερωθώ όταν βρεθώ εκεί και γίνουν οι πρώτες επεμβάσεις .
Όλες οι ελπίδες μου είναι στα χέρια σας βοηθήστε με να ζήσω για τα παιδιά μου. Χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Με ιστορικό αιμοπτύσεων το 2014-2015 και ιστιοκυτάρωση στους λεμφαδένες με γενικευμένη λεμφαδενοπάθεια (βουβωνική, τραχηλικοί: πλάγιοι, οπίσθιοι, ινιακοί, περιμετρικά της καρωτίδας στις διόδους του εγκέφαλου, μασχαλιαίοι αμφοτερόπλευρα, στο προαγγειακό χώρο, λεμφαδένες στο μεσεντέριο, θυμό αδένας και με πλακωθείς μετάπλασμα στους πνεύμονες) επείγει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης. Δε γνωρίζουμε το συνολικό κόστος της νοσηλείας και το χρόνο της θεραπείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ALPHA BANK: 645-002101-010860 IBAN:GR29 0140 6450 6450 0210 1010 860

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΙΣΚΙΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

 

 

More in ΓΕΝΙΚΑ