Όλα τα σενάρια ανοιχτά στην Α1, προβάδισμα η Δόξα Μελισσίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στην Α1, προβάδισμα η Δόξα Μελισσίου

 

Δυο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Α1 και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για το τι μέλλει γενέσθαι…

Η Δόξα Μελισσίου αποσπάστηκε 4 βαθμούς, όσους χρειάζεται δηλαδή ο πρωταθλητής για να ανέβει απευθείας στην Γ´ Εθνική, ωστόσο στα δυο τελευταία παιχνίδια καλείται να δείξει και να πείσει τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ότι η πορεία της όλη την σεζόν δεν ήταν πυροτέχνημα.

Αρχικά πάει στο Μαυροβούνι για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, η οποία εξ αρχής αμφισβητεί τα πρωτεία της και στην συνέχεια υποδέχεται την Δόξα Μανδάλου σε ένα παιχνίδι, που ίσως να είναι χωρίς αύριο σε περίπτωση που θα έχει κάνει ήττα στο Μαυροβούνι.

Από την άλλη η Δόξα Μαυροβουνίου που δείχνει να μην πατάει καλά στα τελευταία δύο ματς, γνωρίζει ότι πρέπει να πάρει την νίκη στο ντέρμπι με την Δόξα Μελισσίου αν θέλει να ανεβεί στο….ρινγκ για να διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ´ Εθνική.

Η Δόξα Μανδάλου από την άλλη παραμονεύει δείχνοντας σταθερότητα κερδίζει τα ματς και δεν θεωρείται απίθανο να παίξει τα ρέστα της την τελευταία αγωνιστική στο Μελίσσι με την προϋπόθεση βέβαια να πάρει το διπλό πρώτα στον Εξαπλάτανο.

Δείτε το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών:

25η Αγωνιστική

Δόξα Μαυροβουνίου – Δόξα Μελισσίου

Δόξα Εξαπλατάνου – Δόξα Μανδάλου

26η Αγωνιστική

Δόξα Μελισσίου – Δόξα Μανδάλου

Νίκη Καλής – Δόξα Μαυροβουνίου.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ