Χόρεψε η Νίκη Καλής, ο κόσμος έδειξε την αγάπη του για τον σύλλογο (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Χόρεψε η Νίκη Καλής, ο κόσμος έδειξε την αγάπη του για τον σύλλογο (Φώτο)

Χόρεψε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η Νίκη Καλής και η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην οικογενειακή ταβέρνα «Το Πάρκο» και η προσέλευση του κόσμου δημιούργησε το αδιαχώρητο.

Παρότι η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας, εντούτοις στήριξαν και με το παραπάνω την εκδήλωση και ενίσχυσαν με τον δικό τους τρόπο την διοίκηση του Τάσου Γιακαμόζη, που πλέον αισθάνεται ότι δεν είναι μόνη της στην προσπάθεια που θα γίνει για το καλό του συλλόγου. Με λίγα λόγια η μεγάλη προσέλευση έδωσε κουράγιο σε όλους για να γίνει η προσπάθεια από την Νίκη, που με τις όποιες προσθήκες να φανεί ανταγωνιστική στον δεύτερο γύρο με σκοπό την παραμονή στην Α1.

Το κέφι ήταν σε υψηλό επίπεδο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο του χωριού που συμπαραστάθηκε με την πολυπληθή παρουσία του και δηλώνει ότι θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για το καλό του συλλόγου.

Δείτε παρακάτω φώτο από την εκδήλωση:

More in ΓΕΝΙΚΑ