Χαλκιδική: Οι ομάδες …μουρμουρίζουν κατά της ΕΠΣ λόγω περισσότερων εξόδων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαλκιδική: Οι ομάδες …μουρμουρίζουν κατά της ΕΠΣ λόγω περισσότερων εξόδων

Ένα από τα τελευταία μέτρα της ΕΠΣ Χαλκιδικής που δεν πέρασε με καλό μάτι από τις ομάδες ήταν και το «έξτρα» πεντάευρω που επιβαρύνει τους συλλόγους ανά δελτίο που καταθέτουν.

Την στιγμή που η ΕΠΟ έχει ορίσει τη τιμή στα 15 ευρώ ανά δελτίο αναφορικά με τις ερασιτεχνικές ομάδες, στη Χαλκιδική τιμολογείται στα 20 ευρώ. Πέντε ευρώ παραπάνω ουσιαστικά από την τιμή που όρισε η ΕΠΟ.

Το συγκεκριμένο μέτρο με το έξτρα πεντάευρω ξεκίνησε από τη περσινή σεζόν στην ΕΠΣ Χαλκιδικής και ουσιαστικά το πρόβλημα παρουσιάζεται πιο έντονο σε ομάδες που διαθέτουν ακαδημίες.

Επίσης, στην επικαιρότητα, ένα άλλο θέμα που είναι προς συζήτηση και βρίσκεται στα σκαριά για να περάσει στη Χαλκιδική, είναι ο ορισμός πλέον εκτός από τον παρατηρητή αγώνα και παρατηρητή διαιτησίας, κάτι που θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τα έξοδα των ομάδων ανά εντός έδρας παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν εδώ δημιουργείται το ερώτημα σχετικά με το αν ο τιμοκατάλογος της ΕΠΟ περιλαμβάνει ποσά τα οποία είναι υποχρεωτικά προς τήρηση από τις Ενώσεις ή εάν τελικά τα ποσά είναι απλώς ενδεικτικά.

 

ΠΗΓΗ: www.epsm24.gr

 

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ