Χάος σε αγώνα της Αιθιοπίας, παίκτες πήραν στο κυνήγι διαιτητή (Βίντεο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Χάος σε αγώνα της Αιθιοπίας, παίκτες πήραν στο κυνήγι διαιτητή (Βίντεο)

Έως και σουρεάλ μπορεί να χαρακτηριστεί το σκηνικό που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα της Α’ κατηγορίας στην Αιθιοπία. Ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να κατακυρώσει ένα γκολ, έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα, που έχασε την μπάλα από τα χέρια του, καθώς θεώρησε ότι πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας που είδε να μετρά εναντίον της ένα γκολ -με τέτοιον τρόπο μάλιστα- και οι παίκτες της άρχισαν να κηνυγούν τον διαιτητή. Παράλληλα, ο σκόρερ άρχισε να πανηγυρίζει, ενώ ακριβώς δίπλα του ξεκίνησαν να πέφτουν οι πρώτες «ψιλές».

Ένας οπαδός φαίνεται επίσης να εισβάλει στο γήπεδο για να… βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας του, ενώ έριξε και στον «άρχοντα» του αγώνα μια γροθιά, την ώρα που εκείνος ήταν πεσμένος. Μετά από λίγη ώρα τα πράγματα ηρέμησαν, ενώ ο άνδρας που μπήκε στο γήπεδο, «φυγαδεύτηκε» στην εξέδρα.

 

 

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ