Χάλκινη η Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στην Τσεχία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Χάλκινη η Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στην Τσεχία

Τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 στο Ράτσιτσε της Τσεχίας, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, Ευαγγελία Φράγκου με την συναθλήτρια της, Αγγελική Αραμπατζή του ΟΕΑΝΑΒ αναδείχθηκαν σε Χάλκινες παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο Διπλό Σκιφ Γυναικών U23.

Οι νεαρές αθλήτριες αγωνίστηκαν σκληρά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κατέλαβαν την 3η θέση στο μεγάλο τελικό, σε έναν αγώνα στον οποίο τα μετάλλια κρίθηκαν  σε λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου. Με χρόνο 07:16:51 τερμάτισαν πίσω από την Ολλανδία 07:15:61 και τη Γερμανία 07:16:38 και τερμάτισαν 3ες βγάζοντας εκτός μεταλλίων χώρες όπως Ρουμανία, Αγγλία και Λευκορωσία με μεγάλη δύναμη στον χώρο της κωπηλασίας.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του και τη συναθλήτρια της για τη διάκριση τους και την εξαιρετική παρουσία σε όλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το μέλλον τους ανήκει για πολλές ακόμη διακρίσεις και επιτυχίες!

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ