Φ.Ο. Αριδαίας – ΕΠΑΛ Αριδαίας, σεμινάριο ζωής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Φ.Ο. Αριδαίας – ΕΠΑΛ Αριδαίας, σεμινάριο ζωής

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στην Αριδαία το μεγαλύτερο σε συμμετοχές “σεμινάριο ζωής” που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, μετά από πρωτοβουλία του Φ.Ο. Αριδαίας και του ΕΠΑΛ Αριδαίας, το οποίο οδήγησε περισσότερα από 80 άτομα στην εκμάθηση και πιστοποίηση για τη βασική υποστήριξη ζωής (BLS/ERC) με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Η ΕΕΕΦΠ (Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας) σε συνδιοργάνωση με το KIDS SAVE LIVES, με 20 περίπου εκπαιδευτές εθελοντές κατάφερε με επιτυχία να μας διδάξει να σώζουμε ζωές, να μας αφυπνίσει και να μας επιτρέψει να νιώσουμε χρήσιμοι ως μονάδες και ως σύλλογος για τον τόπο και τους συνανθρώπους μας.

Αισθανόμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε να δημιουργηθεί ένας βασικός πυρήνας πιστοποιημένων ανανηπτών στην περιοχή μας και που συμμετέχουμε στη διαμόρφωση μίας πολιτισμένης κοινωνίας.

Δε σταματάμε όμως εδώ…  Συνεχίζουμε με διάφορες εκδηλώσεις έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε χρήματα για την αγορά αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών για την πόλη μας.

Η πρώτη από αυτές θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου (Δεύτερη μέρα του Πάσχα) στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας σε συνεργασία με τους Unboxholics, για την οποία θα σας ενημερώσουμε σύντομα με επιπλέον λεπτομέρειες.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και του εκπαιδευτές και ζητούμε να παροτρύνετε τους γύρω σας για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειες.

More in ΓΕΝΙΚΑ