Φυσιολογική εξέλιξη η παραμονή του Λεωνίδα Αμπιντίν στον Άρη Αθύρων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φυσιολογική εξέλιξη η παραμονή του Λεωνίδα Αμπιντίν στον Άρη Αθύρων

Η πετυχημένη συνταγή δύσκολα αλλάζει ως συνήθως και στον Άρη Αθύρων δεν θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά στην περίπτωση του προπονητή τους για την επόμενη σεζόν.

Η διοίκηση του Στέλιου Δεληονιάτη χωρίς καμιά σκέψη, έκανε αυτό που έπρεπε και ήρθε σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Αμπιντίν που παραμένει στον πάγκο των κιτρίνων για τέταρτη συνεχή σεζόν, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διαφωνία στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Οι τρεις προηγούμενες σεζόν είναι το σήμα κατατεθέν για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει, οπότε η συνέχεια της συνεργασίας ήταν η φυσιολογική εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση.

Σίγουρα θα γίνουν και οι ενισχύσεις που χρειάζονται στο ρόστερ και σε θέσεις που πονάει η ομάδα, με στόχο και φέτος να έχει μία αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, βασιζόμενη κυρίως σε νέα παιδιά του χωριού και της γύρω περιοχής και φυσικά γιατί να μην πρωταγωνιστήσει αφού κάτι της χρωστάει η τύχη από την φετινή διακοπή του πρωταθλήματος.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ