Φροντιστής για Όσκαρ, τυχεροί στην Θύελλα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Φροντιστής για Όσκαρ, τυχεροί στην Θύελλα

Όπως και να το κάνουμε για πολλούς και διάφορους λόγους η Θύελλα Σαρακηνών το τελευταίο χρονικό διάστημα, μονοπωλεί το ενδιαφέρον είτε με τις ηχηρές μεταγραφές, είτε με διάφορα άλλα πράγματα.

Ο πρόεδρος Ηλίας Αταλασίδης φροντίζει να ταράζει τα ήρεμα έως και υποτονικά ύδατα του ποδοσφαίρου, με τις όποιες κινήσεις του, ωστόσο η μεγαλύτερη μεταγραφή του δεν είναι άλλη από τον φροντιστή και υπεύθυνο των αθλητικών εγκαταστάσεων Νίκο Νίκου, ο οποίος παράλληλα ειναι και ο ιδρυτής αλλά και προεδρος του Σ.Φ. Θύελλας G69.

Όλα είναι τακτοποιημένα στα αποδυτήρια, ο αγωνιστικός χώρος σε άριστη κατάσταση, όλα αυτά ειναι έργο του φροντιστή που αφιερώνει πολλες ώρες για να υπάρχει αυτή η εικόνα.

Ο πρόεδρος γνωρίζει καλά ότι όποιον παίκτη και να φέρει, ότι μεταγραφή και να κάνει, μεταγραφή …αεροδρομίου όπως αυτήν του Νικόλα του φροντιστή δεν πρόκειται να κάνει ποτέ…

More in ΓΕΝΙΚΑ