Φιλική νίκη ο Εθνικός Γιαννιτσών (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Φιλική νίκη ο Εθνικός Γιαννιτσών (Φώτο)

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας στα Γιαννιτσά, ο τοπικός Εθνικός αντιμετώπισε την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και επικράτησε με σκορ 1-0.

Πολύ ωραίο παιχνίδι με τα νεαρά παιδιά και των δύο ομάδων να αφήνουν άριστες εντυπώσεις και οι κυνηγοί ταλέντων έφυγαν από το γήπεδο, έχοντας σημειώσει στα μπλοκάκια τους πολλούς από αυτούς.

Σαφώς και το φιλικό αυτό παιχνίδι αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Στέργιου Κιούρκα, για να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το μονάδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο νεαρός Δεληχατζής στο 60’ χαρίζοντας μια νίκη γοήτρου στους κυανόλευκους.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Ραμπούσης.

Η σύνθεση του Εθνικού ήταν η παρακάτω

(Στέργιος Κιούρκας): Ζησιμόπουλος, Χατζηλιάδης, Πρέτσι, Χριστοφόρου, Ιωσηφίδης, Λυκόπουλος, Τοπάλης, Ανδρονικίδης, Δεληχατζής, Αλμπάνης, Παπαδόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσάλμας, Βασιλειάδης, Κυργερίδης, Γρηγοριάδης, Καπουσούζης, Ζαμίδης, Κυργερίδης, Σόνι, Παρλακίδης, Σαββουλίδης.

Υ.Γ. Η διοίκηση του Εθνικού Γιαννιτσών ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ για την ανταπόκριση στη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και εύχεται πολλές επιτυχίες.

Φώτο:

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ