ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου: “Και ξανά προς την Δόξα τραβά” (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου: “Και ξανά προς την Δόξα τραβά” (Φώτο)

Μετά την “περιπέτεια” που είχε στο περσινό πρωτάθλημα η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου που ανακηρύχθηκε νταμπλούχος ομάδα της Πέλλας αλλά στην συνέχεια οι εξελίξεις την έφεραν σε αδιέξοδο και ενώ όλοι νόμιζαν ότι η ομάδα θα διαλυθεί βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και αγάπησαν πραγματικά όλο αυτό το “ποδοσφαιρικό ταξίδι” των 6 χρόνων και αποφάσισαν να μην την αφήσουν να χαθεί.

Έτσι ο ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου στο φετινό πρωτάθλημα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία με οδηγό στην τεχνική ηγεσία ένα παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας και του χωριού τον νεαρό, εξελίξιμο τεχνικό Γιώργο Κοκόζογλου που είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδος και στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Καραντίνας με άμεσο συνεργάτη τον κ. Γιώργο Κουκούλη και πλαισιωμένος από ανθρώπους του χωριού φρόντισε να επιστρέψουν στην ομάδα τα νεαρά παιδιά που είχαν φύγει σε άλλες ομάδες με στόχο την δημιουργία ενός συνόλου που αποτελείται από παιδιά του χωριού ώστε το σύνολο που θα δημιουργούσε να έχει βάσεις και διάρκεια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το ρόστερ της ομάδος αποτελείται από πολύ νεαρά παιδιά ηλικίας 14-22 τα περισσότερα. Στόχος της ομάδος οι καλές εμφανίσεις η ανάδειξη ταλέντων και φυσικά ότι καλύτερο έρθει στην βαθμολογία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν γίνει και τα έργα βελτίωσης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου το οποίο πλέον διαθέτει και φωτισμό με υπερσύγχρονους προβολείς και ο χώρος έχει περιφραχτεί ενώ η κερκίδα που ήδη υπήρχε αποτελεί βασικό κομμάτι για τους αγώνες αφού δεν διαθέτουν όλα τα γήπεδα.

Δείτε φωτογραφίες από το ρόστερ του ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου:

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

More in Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ