Φίλιππος Σταυροδρομίου: Στόχος η παραμονή και η ανάδειξη των νέων παιδιών (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Φίλιππος Σταυροδρομίου: Στόχος η παραμονή και η ανάδειξη των νέων παιδιών (Φώτο)

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες η ομάδα του Φιλίππου Σταυροδρομίου συνεχίζει και στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου  της Α’ κατηγορίας με τους ίδιους ρυθμούς των τελευταίων χρόνων.

Οι δυσκολίες της εποχής που έχουν πλήξει τις περισσότερες ομάδες του ποδοσφαίρου δεν έχουν αφήσει πολλά περιθώρια με αποτέλεσμα πολλές να είναι και οι ομάδες που απέχουν από τα πρωταθλήματα. Ο Φίλιππος Σταυροδρομίου κόντρα στις δυσκολίες όμως συνεχίζει μια σταθερή παρουσία στα πρωταθλήματα του Νομού έχοντας εμπιστευτεί την ομάδα στα χέρια του νεαρού ανερχόμενου τεχνικού Αβρααμ Πετρίδη που συνεχίζει να κρατάει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας για μια ακόμη χρονιά.

Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι αφού το ρόστερ αποτελείται κυρίως από νέα ταλαντούχα παιδιά που πραγματικά ξεχωρίζουν και αποτελούν υπολογίσιμο σύνολο για κάθε αντίπαλο. Παράλληλα έχουν γίνει και προσθήκες έμπειρων παικτών με εικόνες από υψηλές κατηγορίες που έχουν και το ρόλο της καθοδήγησης των νεαρών παικτών της ομάδος.

Δείτε σε φώτο παρακάτω το ρόστερ της ομάδος:

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ