Υποψήφιος με τη Ν.Δ. ο Νίκος Γκάλης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποψήφιος με τη Ν.Δ. ο Νίκος Γκάλης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει θέσει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα, έχει αρχίσει μαζί με τους συνεργάτες του να συμπληρώνει το παζλ με τις «γαλάζιες» υποψηφιότητες, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τις εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου για την ανάδειξη των πρόεδρων των τοπικών οργανώσεων του κόμματος. Μάλιστα στη ΝΔ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την διαδικασία καθώς η συμμετοχή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Πρωταρχικός στόχος του προέδρου του κόμματος είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων μέσα από το μητρώο στελεχών αλλά και από πρόσωπα που έχουν ευρύτερα αποδεχτά από την κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC ο Νίκος Γκάλης θα είναι υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης. Το φλερτ που υπήρχε εδώ και καιρό όπως όλα δείχνουν κατέληξε σε συμφωνία με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα να έχει πάρει την απόφαση να μπει στον στίβο της πολιτικής.

Η κίνηση αυτή πρόκειται να ισχυροποιήσει ακόμη περαιτέρω την δυναμική της κεντροδεξιάς παράταξης στην Θεσσαλονίκη σε μια εκλογική περιφέρεια που η ΝΔ αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω των αντιπαραθέσεων με τον Ιβάν Σαββίδη, οποίος επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τους κατοίκους της περιοχής και κυρίως τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ωστόσο η υποψηφιότητα Γκάλη μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες με την υψηλή δημοτικότητα του αλλά και με την αποδοχή που έχει ακόμη και στους φιλάθλους του δικεφάλου του βορά.

Τον Νίκο Γκάλη είχε προσεγγίσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν η ΝΔ. Η πρώτη ήταν την περίοδο που ήταν πρόεδρος του κόμματος ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ όπως και στις ευρωεκλογές του 2009.

 

ΠΗΓΗ: http://arenafm.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ