Τυριακίδης: «Σφαλιάρα προσγείωσης» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τυριακίδης: «Σφαλιάρα προσγείωσης»

Πώς σχολίασε την ήττα στην Τρίγλια ο προπονητής του Αλμωπού, Γιώργος Τυριακίδης.

Ως μια καλή σφαλιάρα, η οποία θα προσγειώσει την ομάδα του ενόψει της συνέχειας χαρακτήρισε την ήττα στην Τρίγλια, ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Τυριακίδης.

«Όταν δέχεσαι τρία γκολ δεν μπορείς να λες ότι μπορούσες να ήλπιζες σε κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στην Τρίγλια και στον κ. Γεωργιάδη για τη νίκη, η οποία ήταν δίκαιη νίκη όπως εξελίχθηκε το ματς. Για εμάς, η ήττα είναι ήττα. Ευτυχώς η σφαλιάρα αυτή ήρθε νωρίς, ώστε να προσγειωθούμε και να ταρακουνηθούμε για τη συνέχεια, η οποία θα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Το Πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και η ομάδα με τη μεγαλύτερη σταθερότητα θα διεκδικήσει τους στόχους της. Για εμάς ήταν μια κακή μέρα για όλη την ομάδα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια του αντιπάλου. Οι αιτίες είναι πολλές και δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε. Από τη στιγμή που δέχεσαι τρία γκολ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προβληματιστείς και να κοιτάξεις την επόμενη μέρα», δήλωσε ο προπονητής του Αλμωπού.

 

Πηγή: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ