Τυριακίδης: Έτσι μείναμε στην κατηγορία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τυριακίδης: Έτσι μείναμε στην κατηγορία

Ο Γιώργος Τυριακίδης μιλά για τη φετινή χρονιά του Αλμωπού Αριδαίας

Ο Αλμωπός Αριδαίας ήταν μία από τις ομάδες, που κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο του στη φετινή χρονιά και μάλιστα σχετικά νωρίς. «Όντως, η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Ήταν καλή χρονιά, αν κρίνεται με το σκεπτικό του καλοκαιριού. Χαλάσαμε την εικόνα μας στο τέλος, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε, που ήταν η γρήγορη παραμονή», σχολίασε ο προπονητής του Αλμωπού, Γιώργος Τυριακίδης.

«Καλή συνεργασία»

Πού οφείλεται η καλή παρουσία; Γιατί επιτεύχθηκε ο στόχος της σωτηρίας; «Εκτός από τον στόχο, στη μεγαλύτερη διάρκεια παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Το πρόσημο είναι θετικό. Άλλωστε, πολλά χρόνια έχει να τερματίσει τόσο ψηλά η ομάδα. Βέβαια, αυτό θέτει απαιτήσεις για την επόμενη σεζόν», τόνισε στο Liganews.gr ο Τυριακίδης και συμπλήρωσε. «Υπήρχε καλή συνεργασία στο τρίπτυχο μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παικτών. Το υλικό ήταν αυτό, που θέλαμε από την αρχή. Μπορεί να έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα η συγκρότηση του ρόστερ, ωστόσο είχαμε παίκτες φιλόδοξους, υπήρχε διοίκηση με νεανικό ύφος, αλλά με όρεξη για προσπάθεια. Συν τοις άλλοις, ήταν η τρίτη χρονιά για το προπονητικό τιμ, άρα ήξερε καταστάσεις. Όλα λειτούργησαν θετικά για να πάει καλά η χρονιά σε ελκυστικό και μάλιστα δύσκολο Πρωτάθλημα με ομάδες, που είχαν ιστορία. Εκ των προτέρων αυτό μας δημιούργησε την προδιάθεση, προκειμένου να δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

«Στις 15 Απριλίου»

Όσο για το αν θα μείνει στην ομάδα; «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Στις 15 Απριλίου είναι η γενική συνέλευση του συλλόγου. Δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμη με τη διοίκηση, αφού όλα είναι ανοικτά».

ΠΗΓΗ: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ