Τρολάρισμα-ΕΠΟΣ: Απίστευτο «τιτίβισμα» από την Ομοσπονδία Τζούντο για τη… λαβή του Ράμος! (photo) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Τρολάρισμα-ΕΠΟΣ: Απίστευτο «τιτίβισμα» από την Ομοσπονδία Τζούντο για τη… λαβή του Ράμος! (photo)

Δείτε το σχόλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο για τη φάση του τραυματισμού του Σαλάχ από το μαρκάρισμα του Ράμος στον τελικό του Champions League.

Το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος που προκάλεσε τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League απασχόλησε μέχρι και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο.

Με μπόλικη δόση τρολαρίσματος η EJU ανέφερε στο twitter: «Η waki-gatame είναι επικίνδυνη τεχνική. Γι’ αυτό και δεν επιτρέπεται στο τζούντο να την χρησιμοποιείς ως μετάβαση για την ne-waza. Τι πιστεύετε για αυτό το φάουλ στον τελικό του Champions League…».

To «τιτίβισμα» συνοδευόταν και από τη σχετική φωτογραφία της περίφημης λαβής με το σχόλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο να είναι καυστικό: «Απαγορευμένη τεχνική για ‘’κλείδωμα χεριού’’ στο τζούντο. Αλλά στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά καλό για να κερδίσει το Champions League»…

Πηγή: onsports.gr

 

More in ΓΕΝΙΚΑ