Τρεις μήνες χωρίς τον Πλανητάρχη, δυσαναπλήρωτο το κενό του… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Τρεις μήνες χωρίς τον Πλανητάρχη, δυσαναπλήρωτο το κενό του…

 

Πάνε τρεις μήνες από την μέρα που ο γνωστός Πλανητάρχης, κατά κόσμον Κυριάκος Γαλατιανός μας άφησε για το μεγάλο και στερνό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους όσους τον γνώριζαν από κοντά.

Μια ηγετική φυσιογνωμία, μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή των χωριανών του να τον έχουν πρόεδρο της Κοινότητας Αχλαδοχωρίου για τρεις ολόκληρες τετραετίες με τα έργα του να μιλούν μόνα τους, ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, όρεξη για ζωή, ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεότερους και όχι μόνο.

Δυστυχώς την Μεγάλη Παρασκευή, νικημένος από την επάρατη νόσο, στην μοναδική, μεγάλη και οδυνηρή ήττα της ζωής του έφυγε για πάντα από τον μάταιο τούτο κόσμο για το μεγάλο ταξίδι, αυτό που δυστυχώς δεν έχει εισιτήριο επιστροφής. Δυστυχώς η μεγάλη αυτή απώλεια πλήγωσε αφάνταστα γνωστούς και φίλους, πλήγωσε πολύ την οικογένειά του, την πάντα καλοσυνάτη και χαμογελαστή σύζυγό του, τον άνθρωπο της ζωής του, την κ.Μαρία (Μαρίκα) όπως την αποκαλούσε, τα παιδιά του Μάκη και Ρένα, τα εγγονάκια του που τον ψάχνουν διαρκώς.

Ένας άνθρωπος που έδινε το παρόν στα γήπεδα, στις εκδηλώσεις, παντού και πάντα καλοσυνάτος, πρόθυμος να βοηθήσει, να κεράσει τους φίλους του, αυτός ήταν ο Πλανητάρχης που μας βλέπει πλέον από ψηλά, η μνήμη του δεν γνωρίζουμε αν θα είναι αιώνια, για όσο ζούμε όμως εμείς που τον γνωρίζαμε καλα δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ…

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από τη γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας το 2015, όπου ο αείμνηστος Κυριάκος βραβεύτηκε σαν καλύτερος φίλαθλος των γηπέδων της Πέλλας.

More in ΓΕΝΙΚΑ