Το deal της χρονιάς: Για κάθε νίκη μια κατσίκα δώρο! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Το deal της χρονιάς: Για κάθε νίκη μια κατσίκα δώρο!

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην 3η κατηγορία.

Η ομάδα του Τζακ Ρος, Σάντερλαντ έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από επτά αγώνες αήττητη. Ένας φίλαθλος της ομάδας λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα… ιδιαίτερο δώρο στην ομάδα.

Για κάθε «τρίποντο» λοιπόν που θα οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ, ο ανώνυμος αποστολέας του γράμματος – ναι ακόμα γίνεται να στείλεις γράμμα –  θα δίνει στην ομάδα μια κατσίκα!

Ο αποστολέας του δώρου υπογράφει ως «Langham Lad» και συνοδεύει την κάθε κατσίκα με διάφορα σημειώματα, μέσω των οποίων ευχαριστεί τον προπονητή Τζακ Ρος και τους παίκτες για τις επιτυχίες.

«Μία κατσίκα είναι ένα εκπληκτικό δώρο. Μία κατσίκα μπορεί να παρέχει τροφή για μία οικογένεια και αν τραφεί και πουληθεί μπορεί να αποφέρει χρήματα.

Το να χαρίζεις μία κατσίκα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να δείξεις πως σκέφτεσαι το  μέλλον μίας οικογένειας». Να θυμίσουμε πως η τρίτη κατηγορία έχει ακόμα 38 αγωνιστικές συν τα play off!

 

Πηγή: sdna.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ