Το σήκωσε η συνήθως ύποπτη τα τελευταία χρόνια, Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών (Φώτο-Βίντεο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το σήκωσε η συνήθως ύποπτη τα τελευταία χρόνια, Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών (Φώτο-Βίντεο)

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, ο οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό την Αναγέννηση Γιαννιτσών με σκορ 0-3, όντας καλύτερη σχεδόν σε όλο τον αγώνα.

Το σκορ άνοιξε για τους τυπικά φιλοξενούμενους ο Παπαδόπουλος στο 20′ για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του ο Σαρρής στο 32′ το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 45′ ο Σαρρής διπλασίασε τα δικά του τέρματα και έγραψε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητές: Κατεριάδης-Κουπαράνη-Καρατζάς

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παντζαρτζής Τάσος): Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Γεροντίδης, Βερβελές, Ψαλλίδας, Κωνσταντινίδης, Χάτια, Φλώρος, Δερβίσης, Καλλίνικος, Δεληχατζής.

Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών (Ευριπίδης Καραμίγκος): Τοψής, Μπάκας, Κεχαγιόγλου, Σεραφειμίδης, Σγούρος, Πλατσιώτας, Αναργυρίδης, Σαρρής, Μαντζανάς, Παπαδόπουλος, Σαλονικίδης.

 

Βίντεο:

 

Φωτογραφίες:

 

More in ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ