Το προφίλ του νέου αντιπροέδρου των Πειρατών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Το προφίλ του νέου αντιπροέδρου των Πειρατών

Η πρόσφατη εκλογή του νέου Δ.Σ. της Θύελλας Σαρακηνών έκανε γνωστή την εμφάνιση ενός ονόματος όχι γνωστού στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Πέλλας και κυρίως προξένησε περιέργεια στον φίλαθλο κόσμο των Πειρατών.

Ο Αρτέμης(Μάκης) Κατμερτζόγλου είναι ένα πρόσωπο έκπληξη στο νέο διοικητικό σχήμα της Θύελλας, καθώς ουδεμία σχέση έχει με την περιοχή, αλλά την αγάπησε μέσω της στενής φιλίας που τον συνδέει με τον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Αταλασίδη.

Ο Μάκης νέος αντιπρόεδρος των Πειρατών γνωστός Ζεν Πρεμιέ της συμπρωτεύουσας με καταγωγή από την Ξάνθη είναι ένας νέος δραστήριος επιχειρηματίας διαθέτοντας στο παλμαρέ του αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και σίγουρα η παρουσία του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της νεοφώτιστης Θύελλας, που γράφει ιστορία με την παρουσία της στην Γ’ Εθνική.

Ο νεαρός Θρακιώτης επιχειρηματίας δέχθηκε το κάλεσμα του Ηλία Αταλασίδη και η ανταπόκριση για βοήθεια ήταν άμεση, κάτι που σίγουρα αποτελεί θετικό πρόσχημα για μια ισχυρή διοίκηση που θέλει να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο και να δικαιώσει όλους αυτούς που πιστεύουν ότι το Πειρατικό θα σταθεί επάξια στην πρόκληση που έχει μπροστά του.!!!

 

More in ΓΕΝΙΚΑ