Το Πατριαρχείο την πρόκριση – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Το Πατριαρχείο την πρόκριση

Πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο των Αμπελειών όπου το Πατριαρχείο πήρε πανάξια πρόκριση λυγίζοντας την αντίσταση του Εθνικού Αριδαίας με σκορ 3-1.

Το ματς ήταν εξαιρετικό στο πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να παίζουν σπουδαίο ποδόσφαιρο και να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους πιο εύστοχους πάντως να καθαρίζουν την πρόκριση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε το θέαμα ήταν μέτριο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν το σκορ.

Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Κυργερίδης στο 9’, Δεληπαναγιώτης στο 19’ και Καλαιτζής στο 42’ ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μουρατάκης στο 65’.

Διαιτητές κ.κ Σιδηρόπουλος-Τσαλκάνης-Παπαδόπουλος Η.

ΠΑΟΚ Πατριαρχείο: Νίκου, Μυτιληνέλης, Συρώκας, Πετρίδης Ι., Πρέτσι, Μητρέντζης Δ., Κυργερίδης, Καλαιτζής, Σομονούδης, Μητρέντζης Χ., Κυργερίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Καρατζίδης Β., Μάινος, Μανίσης, Γρηγορίου, Χατζηδημητριάδης, Καρατζίδης Α., Μουρατάκης, Κυριακίδης, Λεμονάκης, Μίσκος, Αθανασίου.

Φωτογραφίες:

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ