Το νέο… αφεντικό και πρόεδρος στην Γ’ Εθνική ο μόλις 16χρονος Χρήστος Κούγιας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το νέο… αφεντικό και πρόεδρος στην Γ’ Εθνική ο μόλις 16χρονος Χρήστος Κούγιας

 

Ο Αλέξης Κούγιας, από την Παρασκευή (20/7) είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Ιωνικού, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να αναλαμβάνει τις τύχες του ιστορικού σωματείου, στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Νίκαιας, ανήκει πλέον στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Νίκαιας στη ΓΣ, όπου και οριστικοποίησε την συμφωνία με τον σύλλογο.

Γκόγκιτς στην τεχνική ηγεσία
Παράλληλα, έκλεισε και ο νέος προπονητής, που δεν είναι άλλος από το Σίνιτσα Γκόγκιτς, ο οποίος, μέχρι πριν λίγες μέρες, ακουγόταν για τον πάγκο της Σπάρτης.

Πρόεδρος ο 16χρονος γιος
Ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην ιστοσελίδα «sport24.gr»:
«Είναι γνωστό ότι είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, την οποία δεν επιθυμώ με τίποτα να πουλήσω. Όμως χρειαζόμουν μια ομάδα στην Αθήνα, αλλά όχι μια οποιαδήποτε ομάδα. Ήθελα μια ομάδα με κόσμο και γήπεδα, ώστε να μπορώ να συνδέσω αυτές τις δυο ομάδες. Ήδη θα φύγουν αρκετοί παίκτες από την ΑΕΛ και θα κατέβουν στον Ιωνικό. Θα φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας ώστε ο Ιωνικός να βρει το δικό του δρόμο. Πρόεδρος θα είναι ο γιος μου ο Χρήστος. Θα είναι μάλιστα ο νεότερος πρόεδρος στην Ελλάδα. Είναι 16 ετών και πάει Β’ Λυκείου στο Κολέγιο Αθηνών».

Πηγή: Liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ