Το μοναδικό ρεκόρ της οικογένειας Σαρβανίδη! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μοναδικό ρεκόρ της οικογένειας Σαρβανίδη!

Από τα πλέον ασυνήθιστα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει ο 80χρονος Στάθης Σαρβανίδης από το Λάκκωμα, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής τρία από τα εγγόνια του αγωνίζονται αντίπαλοι σε τρεις διαφορετικές ομάδες!


Είναι ο Δημήτρης Φοιτάς, ποδοσφαιριστής του Τορωναίου Αθύτου, ο Νίκος Φοιτάς, ποδοσφαιριστής του Διγενή Λακκώματος, αλλά και ο Στάθης Σαρβανίδης, που παίζει στην Τρίγλια. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αμιγώς… αθλητική οικογένεια του Στάθη Σαρβανίδη, συμπεριλαμβάνεται ένας ακόμα εγγονός του, ο Στάθης Γκορτσίλας, που είναι διαιτητής φούτμπολ λιγκ, αλλά και άλλος ένας, ο Γιάννης Φοιτάς, που μέχρι πρότινος έπαιζε στην Ελπίδα Αγίου Παντελεήμονα.

Επίσης στο παρελθόν ο γιος του, Γιώργος Σαρβανίδης, διετέλεσε διαιτητής Β΄ εθνικής και βοηθός στην Α΄ εθνική, αλλά και πρόσφατα γενικός αρχηγός του Διγενή Λακκώματος στη «χρυσή» εποχή της Γ΄ εθνικής. Δικαιολογημένα ο ευτυχής παππούς καμαρώνει τους εγγονούς του, προσπαθώντας να τους παρακολουθεί όλους!

ΠΗΓΗ: epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ