Το κορυφαίο σχόλιο της εβδομάδας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Το κορυφαίο σχόλιο της εβδομάδας

Το κορυφαίο σχόλιο αυτή την εβδομάδα ανήκει στον διάσημο πλέον “Λουτσέσκου” που έγραψε ένα τρομερό σχόλιο στην αρχή της εβδομάδας με ποιητικό ύφος αναφερόμενος στους φιλάθλους της Δόξας Μελισσίου για τον αγώνα μπαράζ στο Μαυροβούνι.

Πραγματικά φοβερή έμπνευση από τον φανατικό αναγνώστη του PellaSports.

Δείτε το συγεκεκριμένο σχόλιο:

“Όταν θα πας και θα ρχεσαι καλό μου μέλισσακι, ξέχνα την Γ εθνική και ψάξε για σουβλάκι, Μαύρο βουνό, και δύσβατο, χωρίς καθόλου ελη, να τους γελάσεις δεν μπορείς σε σφάζουν για το μέλι. Και την γιαγιά σου φέρε μας, και βαλτης και σορτσάκι, ένα θα νιώσει μια φορά του Σίμου το φαρμάκι. Και όταν θα ρθεις μην ξεχνάς, πάρε μακρύ τσουβάλι γιατί σε βλέπω να βαράς στον τοίχο το κεφάλι. Και ο Λουτσεσκου θα ναι παρών, θα πίνει καμιά γράπα, γιατί απ την σούρα την πολύ τα έκανε σαλάτα. Σου ταξαν πράγματα αρκετά , καθόλου δεν τους μέλει, το μόνο που τους ένοιαξε να φάνε το καρβέλι. Εκεί ψηλά μόνο εγώ, και άλλος κάνεις σου λέω, γιατί μ αρέσει εκεί ψηλά να κάνω τον ωραίο.”

 

Επιμέλεια: Κυριάκος Παπαντωνίου

More in ΓΕΝΙΚΑ