Το κορυφαίο σχόλιο της εβδομάδας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Το κορυφαίο σχόλιο της εβδομάδας

Στην καθιερωμένη πλέον στήλη του PellaSports, σας παρουσιάζουμε το κορυφαίο σχόλιο της εβδομάδας που μας πέρασε.

Για αυτή την εβδομάδα το κορυφαίο σχόλιο ανήκει στον αναγνώστη του PellaSports, με το ψευδώνυμο «Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ» που έγραψε ένα εκπληκτικό σχόλιο σε στυλ παραμυθιού αναφερόμενος στον προέδρο της Δόξας Μαυροβουνίου, Τέο Δανιηλίδη και στον πρόεδρο της Θύελλας Σαρακηνών, Ηλία Αταλασίδη (χωρίς φυσικά να υιοθετούμε την άποψη του).

 

Δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο σχόλιο αυτούσιο:

Σάββατο 4 ΙΑΝ. 2025. Σε ένα αγροτόσπιτο σε περιοχή της Έδεσσας, ένας παππούς μαζί με τον 10χρονο εγγονό του κάθονται δίπλα στο τζάκι. Ο παππούς διηγείται ποδοσφαιρικά θέματα στον πιτσιρίκο ο οποίος λατρεύει το ποδόσφαιρο. Περνούν 2-2,5 ώρες αρκετής κουβέντας και χαλάρωσης. Κάποια στιγμή ο μικρούλης ρωτά τον παππού ………..Παππού με έλεγε ο μπαμπάς ότι πριν μερικά χρόνια υπήρχαν δυο ομαδάρες, το Μαυροβούνι και οι Σαρακηνοί. Τι απέγιναν αυτές οι ομάδες; Μην μου τα θυμίζεις παλληκάρι μου ……. Γιατί παππού;  Αχ αγόρι μου. Τότε ήταν δυο Πρόεδροι με όνειρα, φιλοδοξίες, μπαγιόκο κλπ κλπ. Τι είναι μπαγιόκο παππού;  Παιδί μου, το μπαγιόκο είναι ένα είδος χρήματος που τρώει, καταστρέφει και παράλληλα διαλύει και εξαφανίζει τους ονειροπόλες και φιλόδοξους πρωταγωνιστές. Δεν σε καταλαβαίνω ρε παππού, πες τα μου πιο αναλυτικά. Αγόρι μου αν θέλεις να τα μάθεις αναλυτικά θα πας να ρωτήσεις τον κύριο Αταλ και Τέο. Μα, ρε παππού οι κύριοι Αταλ και Τέο εκτός του ότι κάνουν συνέχεια πεζοπορία και ορειβασία, όταν ακούνε για ποδόσφαιρο φεύγουν άρον-άρον.

More in ΓΕΝΙΚΑ