Τεράστια επιτυχία ο χορός της Δόξας Μελισσίου (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Τεράστια επιτυχία ο χορός της Δόξας Μελισσίου (Φώτο)

Το γεγονός του καλοκαιριού αποτέλεσε για 10η συνεχόμενη χρονιά η Ποντιακή βραδιά που διοργανώνει η Δόξα Μελισσίου.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματικά ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου Μελισσίου βούλιαξε από την προσέλευση του κόσμου αφού περίπου 2000 άτομα έσπευσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της  ποδοσφαιρικής που έχει ήδη ξεκινήσει.

Αξιέπαινη η προσπάθεια όλων των συντελεστών που βοήθησαν ώστε αυτή η βραδιά να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια αφού ο φακός του PellaSports ανακάλυψε σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους από την Διοίκηση και παίκτες να εργάζονται πυρετωδώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος της ομάδος πλέον Κώστας Φάβας φανερά αγχωμένος αφού ήθελε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τον κόσμο έκανε την παρουσίαση της βραδιάς ευχαριστώντας όλους όσους τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους.

Παράλληλα δόθηκαν και τιμητικές πλακέτες για την ενίσχυση της ομάδος στην Ασφαλιστική εταιρεία Euroins Insuranse Group την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπος και εμπορικός Διευθυντής του ομίλου κ. Κωνσταντίνος Τσιαπάρας ο οποίος παρέδωσε και την μπλούζα στον πρόεδρο Κώστα Φάβα μέρος της ενδυμασίας που θα φοράει η ομάδα τη νέα χρονιά.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και η Θεανώ Ανδρόνογλου Γενικές Ασφάλειες που βρίσκεται σταθερά κοντά στην ομάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους της ποντιακής μουσικής από τους καλλιτέχνες Παρχαρίδη, Νικολαιδου, Καρασαββίδη.

Στην βραδιά παραβρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι από ποδοσφαιρικές ομάδες (ΠΑΟΚ Δαμιανού, Άρης Αμπελειών, ΑΕΚ Καρυώτισσας, Εθνικός Γιαννιτσών, Νίκη Αξού κ.α.)

Συγχαρήτηρια στην ομάδα της Δόξας Μελισσίου για την άκρως πετυχημένη διοργάνωση.

 

Φωτογραφίες:

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in ΓΕΝΙΚΑ