Τα τυπικά για Τσακίρη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα τυπικά για Τσακίρη

Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη στον Ερασιτέχνη Αγροτικό Αστέρα, απομένει το τυπικό μέρος της επισημοποίησης συνεργασίας με τον Κώστα Τσακίρη.

Ο πρώην χρηματοδότης της ΑΠΕΛ αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Απλά, καθυστερούν οι ανακοινώσεις, λόγω του ότι η σύζυγος του Κώστα Τσακίρη έφερε στον κόσμο σήμερα, Τρίτη (10/7) ένα κοριτσάκι. Από εκεί και πέρα, είναι να ανακοινωθεί η πρόσληψη του νέου προπονητή.

Το όνομα του Παντελή Κρυστάλλη έχει καταγραφεί κι αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός.

Από ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής στον Μ. Αλέξανδρο Καρπερής τη σεζόν 2016-17, ακολούθησε η περσινή παρουσία του στον Ηρακλή ως ποδοσφαιριστής και από φέτος πρόκειται να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Αγροτικό Αστέρα.

Κατά τα άλλα, θα ακολουθήσουν μαζικές ανακοινώσεις παικτών, αφού η «παλιά φρουρά» της ΑΠΕΛ θα συνεχίσει στην ομάδα του Ευόσμου (Μπάρμπας, Κοντέων, Καρακατσάνης, Καραμανλής, Νέστορας Στεφανίδης). Με πολλούς εξ αυτών ήταν συμπαίκτης ο Κρυστάλλης, όταν έπαιζε στην ομάδα του Αστέρα.

Μαζί τους θα επιστρέψει, πάντως, στον Εύοσμο και ο Παύλος Καθάριος, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Αγροτικού, ενώ πέρσι ήταν στον Κιλκισιακό. Κάτι αντίστοιχο λέγεται και για τον Καρακατσάνη, ότι θα επιστρέψει κι αυτός, ενώ πρόταση έγινε στον Αγτζίδη.

 

Πηγή: liganews.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ