Τα… στραβά μάτια για ένα δίπλωμα … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Τα… στραβά μάτια για ένα δίπλωμα …

Ομάδα – όνομα της Football League έδωσε πρόσφατα αγώνα Κυπέλλου εκτός έδρας με άλλον σύλλογο της κατηγορίας. Όλα καλά μέχρι εδώ.
Τα… ζόρια άρχισαν όταν οι άνθρωποι της ομάδας κλήθηκαν, πριν τη σέντρα, να δηλώσουν τα άτομα της αποστολής που (έπρεπε) να βρίσκονται στον πάγκο. Έτσι, πέρα από τον προπονητή, τον βοηθό του και τους αναπληρωματικούς, υποχρεωτικά παρών όφειλε να είναι (όπως σε κάθε επαγγελματική κατηγορία ή διοργάνωση) ο γυμναστής τερματοφυλάκων. Και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, για να βρίσκεται ο γυμναστής τερματοφυλάκων στον πάγκο, πρέπει να έχει στη διάθεσή του δίπλωμα UEFA B’.
Στην περίπτωσή μας, ο γυμναστής είχε δεδομένα δίπλωμα… αυτοκινήτου, ωστόσο δίπλωμα UEFA B’ δεν είχε (και δεν έχει) στην κατοχή του.
Με τα… πολλά, οι διαιτητές έκαναν τα «στραβά μάτια» και άφησαν τον γυμναστή να καθίσει στον πάγκο, ωστόσο θεωρείται αμφίβολο αν συμβεί το ίδιο και στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Και προσοχή… αναφερόμαστε σε σημαντική ομάδα της κατηγορίας…

Πηγή: mikriliga.com

More in ΓΕΝΙΚΑ