Τα πιτσιρίκια στο τοπικό πρωτάθλημα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα πιτσιρίκια στο τοπικό πρωτάθλημα

Προτεραιότητα στην αξιοποίηση ταλέντων της περιοχής και των Ακαδημιών του δίνει ο Αλμωπός.
Την απόφαση λειτουργίας μιας δεύτερης ομάδας(ακούγεται έντονα μια προσχώρηση των νεαρών παιδιών των παιδικών τμημάτων στο Άρη Υδραίας), η οποία θα τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας, και όχι μόνο, πήρε η διοίκηση του Αλμωπού.

Η νέα ομάδα, θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας και θα έχει πιθανότατα προπονητή τον Γιάννη Κανωτίδη που που την τελευταία τριετία βρίσκεται στο τεχνικό τιμ δίπλα στον Γιώργο Τυριακίδη.

Η δεύτερη ομάδα θα αποτελέσει τον ενδιάμεσο σταθμό ανάμεσα στις ακαδημίες του Αλμωπού, από τις οποίες και θα τροφοδοτείται με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα «ψήνονται» στα τοπικά πρωταθλήματα της Πέλλας πριν καταλήξουν στο ανδρικό τμήμα του Αλμωπού .

Σε ό,τι αφορά τα διοικητικά, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται, ενώ μάλλον, δεν πρόκειται να διεξαχθεί γενική συνέλευση. Η ανακατανομή των αξιωμάτων και η επιλογή του νέου προέδρου θα γίνει έπειτα από συζητήσεις μεταξύ των μελών της διοίκησης.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ