Τα γραπτά και αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Τα γραπτά και αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας

ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 27-8-2018 και ώρα 15.30 (ώρα προσέλευσης διαιτητών 15.00 για την προσκόμιση δικαιολογητικών ) , στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Πέλλας , όλοι οι διαιτητές & παρατηρητές θα υποβληθούν σε γραπτά τέστ.
Την ίδια ημέρα και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας ( Πασά Τσαίρ ) τα αγωνιστικά τέστ για όλους τους διαιτητές Πέλλας από την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας .
Υποχρεωτικά συμμετέχουν όλοι οι διαιτητές που δεν θα αγωνισθούν στα αντίστοιχα Εθνικά τέστ .
Όποιος διαιτητής δεν συμμετάσχει σε αυτά τα τέστ , δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί σε κανένα πρωτάθλημα κατά την αγωνιστική περίοδο 2018/2019.
Συνοπτικό πρόγραμμα :
15.00 : Προσέλευση Διαιτητών
15.00 – 15.30 : Προσκόμιση απαιτούμενων δικαιολογητικών( Ιατρικές εξετάσεις – ποινικό μητρώο ), αίτηση & διοριστήριο 2018/2019 ( διαιτητές & παρατηρητές )
15.30 – 16.30 : Γραπτές δοκιμασίες ( Διαιτητές & Παρατηρητές )
16.45 – 18.45 : Αγωνιστικές δοκιμασίες

Όποιος διαιτητής δεν προσκομίσει έστω και ένα από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνες , μέχρι την υποβολή του υπολειπόμενου δικαιολογητικού στην Επιτροπή Διαιτησίας.
Επίσης υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας για καταβολή την ίδια ως άνω ημερομηνία ποσού 50 ευρώ για τα σήματα περιόδου 18/19 , τα οποία θα αποσταλούν από την ΕΠΟ , καθώς επίσης και όσοι οφείλουν ποσοστά εθνικών κατηγοριών , σύμφωνα με προσωπικά e-mail που σας έχουμε αποστείλει , θα πρέπει να τα εξοφλήσουν.
Για την περίοδο 18/19 όλοι οι διαιτητές εν ενεργεία και μη , οι υπογράφοντες την αίτηση συμμετοχής 18/19 , οφείλουν να προσκομίσουν έγγραφη πράξη συναίνεσης με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής , διαφορετικά δεν θα μπορούν να αγωνισθούν σε κανένα πρωτάθλημα.
Οι αξιολογημένοι διαιτητές-βοηθοί-παρατηρητές και οι προς αξιολόγηση διαιτητές-βοηθοί-παρατηρητές , οφείλουν επίσης να προσκομίσουν στη Γραμματεία της Ένωσης αίτηση συμμετοχής και πράξη συναίνεσης , ως ανωτέρω.
Η συμμετοχή όλων των διαιτητών & παρατηρητών είναι υποχρεωτική .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

More in ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ