Τέλος εποχής για Τσακίρη στην ΑΠΕΛ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος εποχής για Τσακίρη στην ΑΠΕΛ

Ο κύβος ερρίφθη για τον χρηματοδότη της ΑΠΕΛ, Κώστα Τσακίρη, ο οποίος μετά από πολυήμερη στάση αναμονής ανακοίνωσε χθες την οριστική αποχώρησή του από την ομάδα του Λαγκαδά.

Με δήλωσή του στη «Metrosport» ο πρώην, πλέον, ισχυρός άνδρας της ΑΠΕΛ εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του, αφήνοντας αιχμές κατά του Δήμου.

«Ευχαριστούμε πολύ τους Γιάννη Φυλάκη, Νίκο Αθανασιάδη, Γιάννη Κογκαλίδη, και Σάκη Γκογκάκο που ήταν οι μοναδικοί αληθινοί άνθρωποι που συνεργαστήκαμε στην ΑΠΕΛ. Αγαπούσαν ανιδιοτελώς την ομάδα, πρόσφεραν χωρίς να περιμένουν κάποιο κέρδος. Κατέθεσαν χρήματα και ιδρώτα, εν αντιθέσει με ορισμένους άλλους. Η αιτία που φεύγουμε είναι η δημοτική αρχή που μας γύρισε την πλάτη στο θέμα των εγκαταστάσεων. Εύχομαι τώρα που αποχωρούμε από την ομάδα, η δημοτική αρχή να φτιάξει τις εγκαταστάσεις για το καλό της ΑΠΕΛ και σύντομα η ομάδα να εκτοξευθεί στα σαλόνια της Β’ Εθνικής. Τον Λαγκαδά τον αγαπάμε και αφήνουμε μόνο φίλους. Ευχόμαστε σε αυτούς που θα αναλάβουν ό,τι το καλύτερο», δήλωσε στη «Metrosport» ο Κώστας Τσακίρης, ενώ σε ό,τι αφορά το ρόστερ τόνισε:

«Όλοι οι παίκτες θα αποδεσμευθούν». Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι προφανές πως το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο. Οσο για το επόμενο βήμα του Κώστα Τσακίρη; Ο ίδιος προτίθεται πολύ σύντομα να ανακοινώσει τα μελλοντικά του σχέδια. Σενάρια, πάντως, τον φέρνουν να εμπλέκεται στην επόμενη μέρα του Αγροτικού Αστέρα.

 

Πηγή: liganews.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ