Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών “Πατριαρχείο”: Υψηλοί οι στόχοι φέτος (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών “Πατριαρχείο”: Υψηλοί οι στόχοι φέτος (Φώτο)

Μια ομάδα με μικρή σχετικά ιστορία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας αποτελεί ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών το «Πατριαρχείο», που όμως η δραστηριότητα του όλο και αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.

Ήδη η ανδρική ομάδα του συλλόγου φέτος αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία και μοναδικός σκοπός της είναι να πρωταγωνιστήσει, ενώ οι Ακαδημίες του Δικεφάλου βρίσκονται σε έξαρση με πολλά πιτσιρίκια να συμμετέχουν στα παιδικά τμήματα.

Η διοίκηση του Πατριαρχείου αποτελείται από πολύ δραστήριους ανθρώπους που με επικεφαλής τον ακούραστο Μάκη Κασίδη, τρέχουν τα θέματα της ομάδας, ενώ στον πάγκο φέτος βρίσκεται ο Γιάννης Γυριχίδης ένας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θέλει να βάλει την δική του σφραγίδα στο Πατριαρχείο.

Να σημειωθεί ότι η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας είναι εντυπωσιακή είτε εντός είτε εκτός έδρας, κάτι σπάνιο για τα ερασιτεχνικά δεδομένα.

Δείτε παρακάτω φώτο με το ρόστερ του Πατριαρχείου:

More in Α 2ος όμιλος