«Σφύριζε συνεχώς ανάποδα, μας έσφαζε με το γάντι συνεχόμενα» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Σφύριζε συνεχώς ανάποδα, μας έσφαζε με το γάντι συνεχόμενα»

Κακό και ανίκανο διαιτητή χαρακτήρισε στο Metropolis 95.5 το μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης, τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, για τη διαιτησία του οποίου στον αγώνα με την ΑΠΕΛ, οι «κυανόλευκοι» διατύπωσαν έντονα παράπονα, εκδίδοντας, μάλιστα, και ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

 

«Όταν μιλάς με τον διαιτητή και αντί να σε κοιτάει κατάματα, αυτός κοιτούσε τα αστέρια, νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Επίσης και η δήλωση ενός ποδοσφαιριστή του Λαγκαδά μια ώρα μετά το ματς που είπε “ο διαιτητής σας ξευτέλισε”, επίσης, τα λέει όλα. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ανίκανος για να διαιτητεύει σε ένα παιχνίδι. Τον είδαμε από την αρχή, ότι η συμπεριφορά εις βάρος της ομάδας μας ήταν κάκιστη. Παίξαμε πολλά παιχνίδια ως τώρα, όμως, δεν μιλήσαμε καθόλου για τη διαιτησία. Χθες, όμως, το ματς ήταν πολύ περίεργο από πλευράς σφυριγμάτων. Σκεφτείτε ότι βγήκε ένας παίκτης μας τραυματίας, του έδωσε το δικαίωμα να επιστρέψει και όταν επέστρεψε του έδωσε κίτρινη κάρτα. Δεν είναι απαραίτητο ο διαιτητής να σφυρίξει ένα πέναλτι ή να δώσει μια κόκκινη κάρτα. Όταν δεν σε αφήνει να παίξεις μπάλα, όταν σφυρίζει συνεχώς ανάποδα και σε σφάζει με το γάντι συνεχόμενα, αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Ήταν ένας πολύ κακός διαιτητής», δήλωσε ο Φάνης Τουτζιάρης.

 

Αντωνίου: «Θα τον αξιολογήσει ο παρατηρητής»

 

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε και Αστέριος Αντωνίου, πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, στην οποία ανήκει ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, και είχε διάλογο με τον Φάνη Τουτζιάρη.

 

«Θέση μου, και την έχω εκφράσει και στον κ. Περέιρα, είναι να μη μειωθούν οι διαιτητές στις κατώτερες κατηγορίες για να έχουν τα περιθώρια να τιμωρούν κάποιον διαιτητή αν δεν πήγε καλά. Ο κ. Σιδηρόπουλος είναι ένας διαιτητής αξιόλογος για τον νομό, αλλά, όπως ξέρετε, στα εθνικά πρωταθλήματα η αξιολόγηση γίνονται από την ΚΕΔ. Ήταν διαιτητής Γ’ Εθνική και μετά έγινε Β’ Εθνικής. Μαθαίνοντας για τις διαμαρτυρίες, πήρα μετά το παιχνίδι τον επόπτη και μου είπε ότι δεν υπήρχαν λάθη. Υπήρχε παρατηρητής και θα αξιολογήσει τον διαιτητή», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Αντωνίου.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ