Συνεχίζουν στον Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Γάτσος και Ζαχαριάδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζουν στον Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Γάτσος και Ζαχαριάδης

Ο Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας, με 2 αξιόλογους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με απόλυτη επιτυχία στην Α1 Πέλλας στην Δόξα Μαυροβουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ανανέωσε την συνεργασία τους με τους Γιώργο Ζαχαριάδη (Πίκου) μεσοαμυντικός , ιδιαίτερα γνωστός στο ποδόσφαιρο της Πέλλας που έχει φορέσει και τις φανέλες των ομάδων Αραβησσός, Μάνδαλο, Μαυροβούνι.

Επίσης ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης έδωσε τα χέρια και με τον Μάριο Γάτσο που θα φοράει πλέον και επίσημα την φανέλα του Α.Σ. Γιαννιτσά. Αξιόλογη μεταγραφή ενός παίκτη που πέρσι ήταν από τους κορυφαίους της Α1 Πέλλας, ενώ στο παρελθόν φόρεσε βαριές φανέλες όπως: Αετός Σκύδρας , ΑΟ Μυκόνου, Εδεσσαϊκός και του Μ. Αλ. Αρσένιου από όπου και κατάγεται και πέρσι της Δόξας Μαυροβουνίου.

Οι μεταγραφές για το νεοσύστατο σύλλογο Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και αναμένονται και άλλα ηχηρά ονόματα τις επόμενες μέρες, που θα προκαλέσουν αίσθηση για την κατηγορία.

Η ομάδα λειτουργεί κάτω άπο ένα συγκεκριμένο πλάνο (προγραμματισμό) που έχει κάνει και οι παίκτες που αποκτήθηκαν και θα αποκτηθούν είναι εντός του συγκεκριμένου πλάνου .
Ήδη το Δ.Σ. της ομάδος είναι αποφασισμένο να προχωρήσει συνολικά σε 25-28 αποκτήσεις παικτών για τον μαραθώνιο της Γ´ Εθνικής.
Επίσης το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ευχαριστεί, τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, για την αγάπη που δείχνει, στο όλο εγχείρημα και την πάρα πολύ θετική ανταπόκριση του, είτε με την μορφή χορηγίας, είτε με την τοποθέτηση διαφημιστικών ταμπελών και διαφημίσεων μέσω της ομάδος μας. Η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ τους ευχαριστεί δημόσια.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ