Συνεχίζει με δύο φιλικά το Σαββατοκύριακο ο Αλμωπός… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει με δύο φιλικά το Σαββατοκύριακο ο Αλμωπός…

Με δυο φιλικά παιχνίδια συνεχίζει την προετοιμασία του ο Αλμωπός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καθώς υποδέχεται δύο ομάδες της Ημαθίας αρχικά το Σάββατο τον νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και την Κυριακή τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια στέκεται σε υψηλό επίπεδο στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Το πιο αξιόπιστο τέστ φυσικά θα είναι αυτό του Σαββάτου αντίπαλος θα είναι μια ομάδτην οποία θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη. Ο Μ.Α Τρικάλων έχει προπονητή τον Γιώργο Ντάμτσιο και κάποιους αρκετά γνωστούς παίκτες όπως οι Ρίζος,Κίτσας,Ποτουρίδης, Αθανασιάδης και θέλει να αποδείξει ότι η παρουσία του στην Κατηγορία θα έχει αποτελέσματα και δεν θα είναι κομπάρσος.

Από την άλλη ο ντιπαλος της Κυριακής ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχει προπονητή τον Δημήτρη Χαλκιά είναι μια πολύ δυνατή και συγκροτημένη ομάδα και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδες μεγαλύτερων Κατηγοριών. Να σημειωθεί οτι η ωρα έναρξης είναι στις 18:00 και στις δύο αναμετρήσεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ