Συνεχίζει και φέτος στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Συνεχίζει και φέτος στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πέλλας

Δείτε τι αναφέρει η επίσημη σελίδα του Ορφέα Ριζαρίου ενόψει της ερχόμενης σεζόν, όπου αναφέρεται στην δύσκολη σεζόν που πέρασε αλλά και στη νέα χρονιά για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά ήταν ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας που αναγκαστικά σταμάτησε την αγωνιστική δραστηριότητα όλων των ομάδων! Παρόλα αυτά η ομάδα μας μία μικρή ανασκόπηση της φετινή σεζόν θα ήταν δόκιμη στην παρούσα στιγμή που ουσιαστικά ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία το καλοκαίρι του 2019 ξεκίνησε ο σχεδιασμός της χρονιάς έχοντας ένα βασικό κορμό με τους ίδιους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που κέρδισαν την άνοδο στην Α1.

Με την έναρξη της προετοιμασίας είχαμε σημαντικές απώλειες από τραυματισμούς, καίριων παικτών όπως του αμυντικού Κωνσταντίνου Σιόγκα και του επιθετικού Γιάννη Μίσκου και τις μεταγραφές του επιθετικού Θοδωρή Καραολάνη του Χάρη Σαββαντόγλου και Αλεξιάδη Ιωσήφ, που δημιούργησαν κενά στο δυναμικό της ομάδας.

Παρόλα αυτά η ομάδα κατάφερε μέσα από το μέταλλο, την ομοιογένεια και την δυναμική που την διακρίνει να καλύψει όσο ήταν δυνατόν τις απώλειες αυτές.

Με την βοήθεια του προπονητή ξεκίνησαν και ουσιαστικά ενσωματώθηκαν νεαρά παιδιά όπως ο Χρυσοβαλάντης Γιώργος, ο Τάκης Καλλιανίδης, ο Στάθης Καλλιανίδης, ο Νίνος Ιερόπουλος και o Παναγιώτης Αλεξανδρίδης οι οποίοι πλαισιωμένοι από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές προσπάθησαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό με την βοήθεια του ακούραστου προπονητή μας Γιώργου Γιαννούλτση κατάφεραν και έφεραν την ομάδα σε θέση παραμονής στην Α1 κατηγορία.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ δυνατά κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον, γιατί ο Ορφέας δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα αλλά μία ιδέα με πολυετή ιστορία, με παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Σε όλους εσάς τους ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκατε και τιμήσατε την φανέλα και τον προπονητή μας σας χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πίκρες και τις χαρές και τις όμορφες εμπειρίες που μας προσφέρατε.»

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ