Συνεργασία Χατζηνικολάου – Κυζερίδη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεργασία Χατζηνικολάου – Κυζερίδη

Μια ακόμη σπουδαία συνεργασία πέτυχε ο ακούραστος και δραστήριος ατζέντης Αχιλλέας Χατζηνικολάου που από την Παρασκευή βρίσκεται στη Γερμανία καλεσμένος από τη Διοίκηση της ομάδος 1 FC Mönchengladbach στην οποία πρόσφατα μεταγράφηκε ο νεαρός Χαλκιδικιώτης παίκτης τον οποίο αντιπροσωπεύει ο Αβραάμ Κουλπαλίδης.

Ο νεαρός παίκτης που στην Ελλάδα οφείλουμε να πούμε ότι αδικήθηκε, αγωνίστηκε στην Ολλανδία για 2 χρόνια και φέτος μεταγράφηκε στη γερμανική 1 FC Mönchengladbach φυσικά με τη συμβολή του μάνατζερ του Αχιλλέα, ο οποίος είναι πάντα δίπλα του. Σπουδαία επιτυχία θεωρείται η επικείμενη συνεργασία με τον πρώην άσσο του ΑΡΗ και της Εθνικής Νίκο Κυζερίδη, με τον οποίο συναντήθηκαν και συμφώνησαν να αναλάβει την ενδυνάμωση του νεαρού παίκτη με ατομικές προπονήσεις. Εξάλλου ο γνωστός μάνατζερ διατηρεί φιλία χρόνων με τον Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος πλέον βοηθάει παίκτες διαφόρων ηλικιών στο Dyseldof.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in ΓΕΝΙΚΑ