Συνέβη κι αυτό: Ποδοσφαιριστές πήραν βάρκα για να πάνε σε αγώνα! (vid) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Συνέβη κι αυτό: Ποδοσφαιριστές πήραν βάρκα για να πάνε σε αγώνα! (vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη στις Κυκλάδες. Ποδοσφαιριστές πήραν βάρκα για να πάνε στον αγώνα!

Συγκεκριμένα η ομάδα ΑΠΣ Κύθνου, ταξίδεψε με βάρκες για τον προγραμματισμένο αγώνα, διότι δε βόλευαν τα δρομολόγια του πλοίου.

Έτσι λοιπόν επιστράτευσαν βάρκες για να φτάσουν στο γήπεδο και συγκεκριμένα στη Σέριφο προκειμένου να αγωνιστούν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μαρπησσαϊκό Πάρου,(χρησιμοποιεί ως έδρα) για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η αποστολή της ΑΣΠ Κύθνου αποβιβάστηκε στο Βόρειο τμήμα του νησιού και από εκεί οι ποδοσφαιριστές πήραν αυτοκίνητα για να κατευθυνθούν Νότια της Σερίφου, όπου βρίσκεται το γήπεδο.Για την ιστορία ο ΑΠΣ Κύθνου παρά την περιπέτεια κέρδισε 3-1 τον Μαρπησσαϊκό Πάρου, κάνοντας την νίκη πιο μεγάλη!

Η περιπέτεια που βίωσε η ομάδα της ΑΠΣ Κύθνου είναι κάτι το σύνηθες στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Πότε το απαγορευτικό και οι βλάβες των πλοίων και πότε τα ανύπαρκτα δρομολόγια, δυσκολεύουν τις ομάδες με αποτέλεσμα να έρχονται αντιμέτωπες με επικίνδυνες καταστάσεις.

Δείτε την περιπέτεια των αθλητών και τις αντιδράσεις τους στο βίντεο του cyclades24.gr

 

Πηγή: sdna.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ