Συγχαρητήρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στην αθλήτρια Ευαγγελία Φράγκου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Συγχαρητήρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στην αθλήτρια Ευαγγελία Φράγκου

Διαβάστε παρακάτω, το δελτίου τύπου:

“Στον 1ο αγώνα αξιολόγησης Ανδρών – Γυναικών συμμετείχε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελία Φράγκου που διεξήχθη στις 14-15 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά. Στις διήμερες δοκιμασίες η Νεάνιδα αθλήτρια του ΝΟΓ κατάφερε να τερματίσει τέταρτη και πέμπτη στις σειρές της, ανάμεσα σε κορυφαίες αθλήτριες της Ελληνικής κωπηλασίας.

Οι επίλεκτοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (9-11/4), την Ευρωπαϊκή Ρεγκάτα Ολυμπιακής Πρόκρισης (5-7/4) που θα γίνει  στο Βαρέζε της Ιταλίας όπως και την τελική Ρεγκάτα Ολυμπιακής πρόκρισης (15-17/5) που θα γίνει στην Λουκέρνη της Ελβετίας.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια της, Ευαγγελία Φράγκου και τις εύχεται να δικαιωθούν οι κόποι και η προσπάθεια που έχει κάνει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη αθλητική χρονιά.”

 

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ