Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν λιοντάρια – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν λιοντάρια

Το PellaSports επικοινώνησε με τον προπονητή του Αλμωπού μετά την μεγάλη νίκη και ο Γιώργος Τυριακίδης δήλωσε τα παρακάτω:

«Δείξαμε ότι φέτος έχουμε χαρακτήρα και βάσεις από πέρσι, παρότι οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις όπως φάνηκε σήμερα σε άλλα ματς και πόσο παραπάνω με έναν αντίπαλο που έχει υψηλούς στόχους. Είχαμε μόλις 17αδα σήμερα με κάποια αρκετά προβλήματα που έχουμε, αλλά δείξαμε έτοιμοι σήμερα και διαχειριστήκαμε σωστά το μάτς. Κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, όσοι ήταν στο παιχνίδι, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο το είδαν φάνηκε ξεκάθαρα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και σήμερα χαιρόμαστε, κάναμε σωστά το πρώτο βήμα συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, όλα είναι δύσκολα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του τον χρειαζόμαστε και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ