Στο ρελαντί η πρόκριση για τον Αλμωπό (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Στο ρελαντί η πρόκριση για τον Αλμωπό (Φώτο)

Καλύτερος ο Αλμωπός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει την πρόκριση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Σκύδρα επικρατώντας με σκορ 6-0.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή αν και είχαν αρκετές ελλείψεις και να φτάνουν εύκολα την πρόκριση, με ευχάριστη έκπληξη την συμμετοχή του Σπύρου Νικολίτσα που επέστρεψε από τραυματισμό και έδειξε να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, ενώ και οι φιλοξενούμενοι παρά την βαριά ήττα τους άφησαν καλές εντυπώσεις, καθώς στάθηκαν αξιοπρεπώς στο γήπεδο για όσο άντεχαν, παρότι τους χωρίζουν δύο ολόκληρες κατηγορίες.

Σκόραραν για τους νικητές ήταν οι Νικολίτσας (12’), Μυλωνάς (15’), Στογιαννίδης (68’), Κάρτζιος (73’), Ιωάννου (84’) και Ζήλλης (87’).

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης):
Καραγιαννίδης, Τσαβάρι 65’ Ζήλλης), Ελευθεριάδης Γ., Ιωάννου Κάρτζιος, Κυριακίδης, Μούλας, Μυλωνάς, Σαμαρόπουλος 75’ Ξόμπλιος), Στογιαννίδης, Νικολίτσας (69’ Ταραλίδης).

ΠΑΣ Σκύδρα (Ματθαίος Παπαϊωάννου):
Δεληγιαννίδης, Γραμματόπουλος, Κουκούλης, Φαντίδης Σ., Παπαϊωάννου, Χατζηγεωργίου (59’ Ουράν), Θεοδωρίδης, Γάτσος (75’ Κοκκινόρης), Κάλα (46’ Φαντίδης Ν.), Γεωργίου, Στοικάκης (69’Απιδόπουλος).

 

Φωτογραφίες:

 

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ